Blog
Share:

On-line aukce zahraničních autorů / 14.-19. 4. 2021

9/4/2021

Rádi bychom vás pozvali na naši další internetovou aukci zahraničních umělců, kterou pro vás chystáme ve dnech 14.-19. dubna.

Jedná se o mimořádnou nabídku grafických děl – mnohdy úzce limitovaného nákladu a exkluzivní datace – výhradně zahraničních umělců op-art, kinetismu a geometrické abstrakce.

Těšit se můžete na skvělou práci italské avantgardy Giovanni Valentiniho – praotce nanoartu; Dále na dílo jednoho z nejvýznamnějších představitelů École de Paris – Serge Poliakoffa; Dražby se zúčastní i dvě práce Waltra Fusiho – italského představitele geometrické abstrakce a konkretismu. Zastoupeno bude i dílo opto-kinetika Getulia Alvianiho; Vynikající práce francouzského umělce neoplasticismu Joeana Gorina; nebo například dílo kinetisty a spoluzakladatele legendární GRAV Joëla Steina.

Zařazením děl zahraničních umělců – nejen do našich sálových, ale i internetových aukcích – usilujeme o zprostředkování světového umění na českém sběratelském a investičním poli.

Velice nás těší, s jakým ohlasem, zájmem a přijetím se tvorba zahraničních umělců v našich minulých aukcích setkala. Vnímáme to za důležitý posun a projev otevření se světovému trhu.

Těšíme se na vás 14.-19. dubna!

Share: