Blog
Share:

Pár rad do začátku

21/4/2020

K 30. výročí naší aukční síně 1. Art Consulting jsme připravili zcela nový web, který má sloužit jak Vám k lepší orientaci v nabídce uměleckých děl a hledání informací o dosažených cenách umění v aukcích, tak i nám ke zkvalitnění stávajících služeb i nabídky.

Vítejte na našem novém webu.

Můžete se těšit na řadu vylepšení oproti staré verzi a to například zdarma přístup do databáze cen dosažených v našich aukcích, nový design, lépe strukturovaná nabídka uměleckých děl, portál ocenění obrazů zadávaných přímo z našich stránek a mnoho dalšího.

Z důvodu přechodu na nový redakční systém Vás musíme požádat o aktivaci Vašeho uživatelského účtu na našich nových stránkách. Za tuto komplikaci se Vám omlouváme a věříme, že nebudete zklamaní. Proces aktivace účtu zabere zhruba jednu minutu. Případně si můžete vytvořit nový uživatelský účet.

Proto jsme zvolili i krátkou přestávku v internetových aukcích. A to od pondělí 27. 4. do středy 29. 4. 2020.

Budeme rádi za Vaše ohlasy či připomínky, které nám pomohou zlepšovat naše služby. V případě, že se Vám povede nalézt na webu chybu či nesrovnalost, prosíme, oznamte nám ji buďto přes kontaktní formulář a nebo přímo na adresu brno@acb.cz.  

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Jiří Rybář – jednatel společnosti

Postup ověření vaší registrace / aktivace uživatelského účtu

Kliknutím na tlačítko Aktivovat účet, prosím, nastavte své heslo. Po kliknutí budete vyzvání k zadání Vašeho e-mailu, na který Vám přijde výzva k nastavení nového hesla. Nikdy nikomu, ani nám nesdělujte a nepište e-mailem své heslo.

Aktivovat účet

Share: