Blog
Share:

IV. AUKCE ZAHRANIČNÍCH AUTORŮ

19/11/2021

Prosincová on-line aukce zahraničních autorů
aneb "umění" vybrat krásný dárek.

Přijměte pozvání na naši internetovou aukci zahraničních umělců, kterou jsme pro vás nachystali ve dnech 10. - 12. prosince 2021.

Ve výběru jsme se zaměřili převážně na umělce konstruktivismu, abstraktní geometrie a hard-edge. Jedná se o mimořádnou nabídku grafických děl 22 světově uznávaných autorů, narozených v první polovině 20. století, kteří svým dílem (jak výtvarným, tak i teoretickým) ovlivnili nastupující generace umělců, české nevyjímaje. Stáli u zrodu významných uměleckých skupin a zúčastnili se důležitých sólových či skupinových výstav.

Nabízené grafické listy jsou limitovaného nákladu, každé dílo je signováno, datováno a nese náklad své edice. Jejich autoři, jsou mimo jiné umělci, kteří již figurovali na našich aukcích sálových např: Nitsch, Alviani, Dadamaino, Wilding, Arman.

O jednotlivých autorech a jejich práci se můžete dozvědět nejen prostřednictvím našeho webu, ale i na sociálních sítích společnosti: Instagram / Facebook.

Věříme, že vás náš výběr umělců a jejich děl potěší a pomůže otevřít nový dialog nad českým a světovým výtvarným uměním.

Těšíme se na vás!


VÝBĚR Z DĚL ZAHRANIČNÍCH AUTORŮ V ON-LINE AUKCI:

Share: